Membrii AWS

DE CE SA DEVIN MEMBRU AL ASOCIATIEI „ART WALK STREET-AWS”?

Pe langa avantajele pe care le oferim membrilor Asociatiei “Art walk Street-AWS Romania”, in primul rand este vorba de statutul de “tanar artist”.

Odata inscris in Asociatia “Art walk Street-AWS Romania”, vei deveni parte dintr-un intreg. Nu vei mai fi un tanar artist solitar. Nu vei mai fi un lup singuratic! Vei avea colegi cu preocupari similare cu ale tale. Vei cunoaste oameni noi si iti vei largi cercul de prieteni “iubitori de arta”. Vei avea cu cine sa schimbi pareri si informatii.

Ne vei avea pe noi langa tine. Te vom motiva sa mergi pe drumul creatiei . Te vom sustine sa nu “ratezi” nici o editie a festivalului outdoor de arta pe care il organizam si te vom sustine sa iti expui lucrarile in cadrul galeriei de arta Art district by Art Walk Street-AWS cat si in cadrul galeriei partenere KUBE Musette.

In plus, daca vei fi unul dintre tinerii artisti de top, vei fi sponsorizat de Asociatia “Art walk Street-AWS Romania”.

Vei beneficia de tot sprijinul nostru sa te simti liber sa creezi si sa ai unde sa iti cresti vizibilitatea ca si tanar artist.

AVANTAJELE MEMBRILOR ASOCIATIEI „ART WALK STREET-AWS”

Avantajele membrilor Asociatiei “Art walk Street-AWS Romania” sunt:

  • Vei fi anuntat de toate actiunile organizate de Asociatia “Art walk Street-AWS Romania” cu 2 saptamani in avans de a fi facute public. Astfel vei putea beneficia de ele inaintea celorlalti, locurile fiind intotdeauna limitate!
  • Vei putea beneficia de sponsorizari de la Asociatie pentru proiectul pe care doresti sa-l realizezi/prezinti.
  • Vei putea beneficia de spatiu de expunere atat indoor cat si outdoor in vederea expunerii creatiilor artistice atat in cadrul galeriei de arta Art District by Art Walk Street-AWS cat si in cadrul galeriei partenere KUBE Musette.
  • Vei putea fi selectionat sa apari in catalogul trimestrial al Asociatiei. Acest catalog este prezentat in fiecare trimestru galeriilor si partenerilor nostri internationali.
  • Vei putea beneficia de postari atat pe pagina noastra de facebook cat si pe site.

CUM DEVIN MEMBRU AL ASOCIATIEI „ART WALK STREET-AWS”

Nimic mai simplu!

Descarca si transmite-ne formularul completat pe emailul irina.calota.fineart@gmail.com
Descarca formularul de adeziune si inscriere ca membru in Asociatia “Art walk Street-AWS Romania”!

Echipa Art Walk Street-AWS, Romania

Pentru orice intrebari nu ezita sa ne contactezi!