Art Walk Street AWS a început anul 2018 în forţă, cu cea de-a 3-a expoziţie de sculptură #BRÂNCUŞI he[ART]beat, dedicată celebrării a 142 de ani de la naşterea marelui artist Constantin Brancusi.

”Declarată oficial în anul 2015 zi de sărbătoare naţională “Ziua Brâncuşi”, 19 februarie este data la care în anul 1876, în localitatea Hobiţa s-a născut sculptorul român Constantin Brâncuşi.

Pentru că nu ne dezicem nici anul acesta de la ideile de la care am pornit în anul 2016, Art Walk Street AWS a pregătit cea de-a 3-a ediţie în parteneriat cu Qreator by IQOS, cel mai cool hub de creativitate dedicat comunităţilor de creatori care promit să aducă un aer fresh în cultura urbană a Bucureştiului.

Qreator by IQOS a fost gândit atât ca atelier, cât şi ca spaţiu ultarmodern de manifestare al minţilor creative, un spaţiu de 500 mp de expunere dedicat oricărui artist, fie el student, debutant sau veteran, spaţiu care se transformă într-un adevărat pivot pentru artă, cultură şi creativitate.
Qreator by IQOS este o extensie a universului #IQOS, un brand care s-a născut la intersecţia inovaţiei cu tehnologia şi care şi-a propus să devină un catalizator al creativităţii în societate.
Situat în Piata Victoriei, în vila Oromolu de pe bulevardul Aviatorilor nr. 8A, Qreator by IQOS este un spațiu neconvențional întins într-un monument istoric.
Pentru mai multe detalii şi poze vă invitam să vizitați qreator.ro

Aşadar, fără festivism ci doar cu bucuria celebrării marelui artist Constantin Brâncuși, pe 19 februarie, ora 19:00, 19 sculpturi ale creativiilor studenți ai departamentului de sculptură de la UNArte – National University of Arts, vă aşteaptă să votați cel mai creativ obiect de artă.

#ARTISTI

Expozanţi: Artişti tineri şi Studenţi ai Universităţii Naţionale de Arte- UNArte/ Departamentul de sculptură:

AGENDA ”Brâncuşi he[ART]beat” / Ediţia 3 / 2018:

#Vernisaj: 19.02.2018, ora 19.00 I ora 20.00-21.00: video mapping Brâncuși
19 februarie 1876 #Ziua în care s-a născut omul geniu Constantin Brâncuși
19 februarie 2018 #Brâncuşi he[ART]beat – expoziţie de sculptură
19 lucrari de artă #Sculpturi din metal, lemn, sticlă, marmură
#Perioada de vizitare: 19.02-26.02.2018

#ORGANIZATOR: Art Walk Street AWS I artwalkstreet.ro I
Persoana de contact: Irina Calota
Email: irina.calota.fineart@gmail.com

#SPONSOR SI PARTENER: Qreator by IQOS I qreator.ro
Adresa: Bdul Aviatorilor, nr.8A (Vila Omoralu)

Like, share and subscribe it keeps the ART alive!

În 2018, îndemnul pe care Art Walk Street AWS îl adresează tuturor consumatorilor de artă rămâne acelaşi: „Să ridicăm arta acolo unde-i este locul!!”

Sponsori si parteneri 2018 – Editia VI:

iqos

Rembrand Art Center

logo

UNARTE

Proud to be Romanian

Carturesti

Rembrandt Art School

aqua-carpatica

bicicletapegas

city grill

wheelys

moritz eis

Fundatia renasterea

liceul tonita

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo

logo