Pachet

Sponsor Gold

Contactaţi-ne


Un cort de 3×3 m sau un spaţiu de 9 mp dedicat brandului şi produselor / serviciilor sale pentru crearea unui “eveniment în eveniment” şi aici poate fi un concurs prin care publicul vizitator să inveţe/încerce lucruri noi, o demonstraţie, o testare de produse, un joc, o expoziţie, mostre/cadouri etc.


O “instalaţie” realizată live de către unul dintre artiştii consacraţi din cadrul festivalului sau o “lucrare de artă” semnată de pictorul Costin Craioveanu la alegere, astfel încât să oferim oamenilor ceva de care să-şi amintească – o poveste, o senzaţie, o stare de bine.


Inserare logo sponsor pe website-ul “Art Walk Street-AWS” la secţiunea de parteneri în siteul Festivalului şi în siteurile partenere, precum Galateca, NeoArt. Comunicarea online despre produsele/ serviciile sponsorului pe toate canalele proprii: siteul şi pagina de facebook ale festivalului, pagina de event-calendar de evenimente pe Facebook.


Menţionarea sponsorului în comunicatele şi în toate ştirile diseminate pentru acest eveniment.


Banner, revista festival, harta eveniment: inserare logo sponsor. 5000 de reviste ale festivalului; 5000 de harti ale festivaluluil; articol cu CEO-ul în ediţia revistei partenere Bizz.


Se asigură spaţiu cu cea mai bună vizibilitatea pentru amplasarea a 2 roll-up- uri pe cele trei străzi ale festivalului (Str. Nicolae Golescu, Str. Benjamin Franklin şi Str. Constantin Esarcu) precum şi în cortul dedicat sponsorului.


Menţionarea numelui sponsorului pe invitaţiile transmise participantilor.


În cadrul galeriei Galateca, la alegere în fucţie de specificul produselor/serviciilor se poate alege organizarea de: conferinţe cu participarea ca speaker al CEO-ului sau altui  reprezentant, proiecţii video, vitrină.


Tur personalizat pentru angajaţii brandului timp în care copii vor putea lua lecţii de pictură în cadrul atelierelor de pictură Rembrandt Art School- timp alocat-3 ore.


Posibilitatea inserarii de materiale de prezentare atât în KIT-ul expozanţilor cât şi în mapa evenimentului.

Suntem deschişi la orice altă idee care să ne pună imaginaţia la încercare pentru a activa fee-ul de sponsorizare.