Directioneaza 2%

Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit!

Daca apreciezi activitatea noastra si daca doresti sa sprijini tinerii artisti din Romania, am fi onorati daca ai accepta sa ne directionezi 2% din impozitul tau pe profit.
Acest lucru nu te costa nimic!

Practic din impozitul tau pe profit, care a fost deja platit catre Stat, poti sa ne directionezi 2%. Astfel, la cererea ta, Statul Roman ne va credita la sfarsitul anului fiscal cu suma respectiva.

Tu nu trebuie decat sa completezi un formular pentru directionarea sumei respective – Declaratia 200; si/sau Cererea 230; si o Declaratie prin care ne imputernicesti sa depunem, formularul, in numele tau la Administratia Financiara. Deasemenea vom mai avea nevoie de o copie dupa actul tau de identitate. Toate aceste documente le vom ridica noi de la tine.

Te rugam doar sa ne anunti ca le-ai completat si sa ne spui cand si unde sa ne intalnim.

Banii primiti ne vor ajuta sa dezvoltam baza materiala a asociatiei pentru a promova arta si tinerii artistii din România, atat la nivel national cat si la nivel international, in solidaritate cu toate institutiile publice din domeniu.

Unul dintre obiectivele noastre viitoare este de a promova cat mai multi tineri artisti atat in tara cat si in strainatate. Astfel pe termen lung vrem sa ajungem la peste 500 de expozanti si peste 100 000 de vizitatori atat din tara cat si la nivel regional: Serbia, Ungaria, Bulgaria etc. dar si: Italia, Franţa, Spania, Grecia etc.

Iti multumim anticipat si ne-am bucura sa accepti sa ne ajuti in dezvoltarea activitatii noastre in directia spijinirii tinerilor artisti.

Echipa Art Walk Street-AWS