Costin Craioveanu

http://costincraioveanu.com/
Stilul său nonconformist dar mai ales culorile vii folosite în picturile sale reamintesc de pop-art-ul anilor ’60 (Andy Warhol). Tablourile sale fie în ulei sau vopsea acrilică, pe pânză, pot fi uşor de recunoscut întrucât înfăţişează chipurile “VIP-urilor” de la Hollywood: Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Brad Pitt, Tom Cruise, Bruce Willis.

Crescând într-o familie cu afinitate pentru artă, cu bunic sculptor şi bunică pictoriţă de icoane, Costin Craioveanu a început să picteze de la vârsta de 5 ani, continuând astfel tradiţia familiei, dar într-un stil caracteristic, avangardist.

În anul 2000 a avut prima expoziţie cu „Nuduri” de mari dimensiuni la Sala Amfiteatru a Teatrului Național București, în 2001 cea de-a doua expoziţie cu „Ceasuri” în aceeaşi locaţie, unde vinde toate cele 40 de tablouri. În 2003 are loc expoziţia „Actori celebri” la Club World Trade Center, unde a expus lucrări ce reprezintă actori faimoşi din industria filmului de la Hollywood.

photo-1

George Bîlan

George Bîlan provine dintr-o familie de artisti din trei generatii incepand cu bunicul sau Prof. Sculptor Gheorghe Bilan.Primul contact cu sculptura la avut in atelierul tatalui sau Sculptorul Aurel Bilan la varsta de 8 ani iar la 10 ani incepe pregatirea la “Scoala Populara de Arta” sub indrumarea profesorilor Catana Teodor si Hanţa Ghiţa.

George Bilan este absolvent al Universitatii Nationale de Arte Bucuresti , clasa Conferentiar Universitar Adrian Parvu – Master Sculptura si va fi prezent în cadrul AWS – BRÂNCUȘI he[ART]beat cu lucrările intitulate #Blue şi #Curley mind