In colaborare cu Primăria Municipiului Bucureşti, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, in data de 26 – 27 Septembrie 2015, ART WALK STRET în HANUL CU TEI sarbătoreşte arta în cea mai pură formă şi are puterea de a conecta iubitorii de artă cu pictorii, de a vedea live acturi ale unor pictori consacraţi, de a te întâlni cu nume mari în artă, de a promova tinere talente şi de a valoriza arta prin culturalizare.

Într-o atmosferă casual, intr-un loc ştiut de toti iubitorii de artă, ART WALK STREET în HANUL CU TEI, te asteaptă in cele două zile cu un colaj de evenimente outdoor şi indoor: expoziţii de tablouri ale unor pictori consacraţi, newcomers în pictură, lucrări ale studenţilor din cadrul Universităţii Naţionale de Artă UNArte şi a elevilor liceului de arte plastice “Nicolae Tonitza”, demonstraţii live de tehnici de pictură, ateliere de pictură, galerii de artă. Aşa arată ART WALK STREET, cel mai nou festival de artă pe stradă din Bucureşti!

Vrem să vedem cozi la standurile pictorilor, să vedem oameni ce iau cu asalt o galerie de artă pentru a cumpăra toate tablourile pe care şi le doresc. Ne dorim să ne bucurăm de artă fără eforturi financiare, fără a pretinde lux, ci doar arta frumosului .

Aflat la prima ediţie, ART WALK STREET îşi propune ca pe termen lung să devină motivul întâlnirii lumii artistice şi al exprimării libere, un schimb cultural şi expunere pentru arta contemporană, cu vizibilitate internaţională, recurenţă anuală şi accesibilitate pentru publicul larg.

ART WALK STREET este un eveniment ce face parte din proiectul Bucureşti Memoria | Explorarea | Imaginarea Oraşului, ce lansează candidatura independentă a oraşului Bucureşti la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021.

ART WALK STREET_INVITATIE_AFIS

Agenda ART WALK STREET ÎN HANUL CU TEI 2015:
Expozanţi:
INVITAŢI SPECIALI – PICTORI CONSACRAŢI:
Dragoş ALEXANDRU Costin CRAIOVEANU Daniela FRUMUŞEANU

Elevi ai liceului de arte plastice “Nicolae Tonitza” sub îndrumarea Prof. coordonator Florin Mocanu: Andreea-Bianca Barbu, Andreea-Monica Martac, Silvia Muşat, Cristian Petcu, Ioana Tepşan, Maria Alexandra Ţibrin.

Pictori newcomers: Irina-Elena Aiacoboae; Mara-Alexandra Andrei; Vlad Bota; Irina Calotă; Claudia Ilea; Andra-Simona Vlăsceanu.

Live-acturi de pictură: Dragoş Alexandru; Mara-Alexandra Andrei, etc., precum şi cursanţi ai şcolii REMBRAND ART SCHOOL.

Sponsori si parteneri:

Embassy_Hanul cu tei

UNARTE

Proud to be Romanian

Carturesti

Rembrandt Art School

Rembrand Art Center

Sigla fine art
SIGLA_Liceul Tonitza_siglaliceu
beraria hanul cu tei